Лабораторії

 

Найменування лабораторії, спеціалізованого кабінету, їх площа Найменування навчальної дисципліни Найменування обладнання, устаткування, їх кількість
Навчально-виробнича лабораторія

«Гастроательє», 98,5 м2

Товарознавство 1. Холодильник INDESIT ST 167 – 1 шт.

2. Плита електрична кухонна 4-х конфорна  INDESIT K 3C 55 (x) – 2 шт.

3. Пароконвектомат Bartscher – 1 шт.

4. Машина-автомат для прання INDESIT WSC 4085 А – 1 шт.

5. Машина для миття посуду  Elektrolux – 1 шт.

6. Мікрохвильова піч HONSA HMO-201 M – 1 шт.;

7. Електрокомбайн Zenger Ekspressive – 1шт.

8. Праска PHILIPS G C-2810 – 1 шт.

9. Стіл д/засідань – 1шт.

10. Стілець «Венус» – 19 шт.

11. Столовий посуд, столові набори – за асортиментом.

12. Столова білизна.

13. Склопосуд – 30 наборів.

Організація ресторанного господарства
Технологія продукції ресторанного господарства
Стандартизація, сертифікація, метрологія
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Кулінарне мистецтво
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Барна справа
Основи охорони праці
Навчально-виробнича лабораторія з організації

ресторанного обслуговування, 25 м2

Безпека життєдіяльності 1. Стійка барна – 1шт.

2. Набір столів – 1шт.

3. Пенал – 2шт.

4. Шафа книжна відкрита – 3шт

5. Стілець «Венус» чорний – 12 шт.

6. Холодильник барний Indesit – 1шт.

5. Набір посуду – за асортиментом.

6. Шейкер – за асортиментом.

 

Організація ресторанного господарства
Інноваційні технології в ГРС
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Кулінарне мистецтво
Гігієна і санітарія в галузі
Барна справа
Основи охорони праці
Навчально-виробнича лабораторія «Навчальний готель», 236,8 м2 Організація готельного господарства 1. Набір інвентарю, обладнання та устаткування – згідно номерів «напівлюкс» та «люкс».
Стандартизація, сертифікація, метрологія
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Основи охорони праці
НВЛ з технології приготування їжї, 294,5 м2 Організація ресторанного господарства Технологічне обладнання

1. Касовий прилавок НК-70М (Універсальний) – 1 шт.

2. Прилавок холодильний низькотемпературний «Елинокс» ПГН-70М-01 – 1 шт.

3. Марміт 1стр.1120*1040- «Елинокс» ПМЭ-70М – 1 шт.

4. Марміт 2стр. 1500*1040- «Елинокс» ЭМК-70М-01 – 1 шт.

5. Прилавок холодильний для холодних закусок – «Елинокс» ПВВ(Н)-70М-С-01-НШ – 1шт.

6. Прилавок для столових приборів -»Елинокс»  ПСП-70М – 1 шт.

7. Плита 4-х конфорна з  духовкою- «КИЙ-В» ПЕД-4 – 1 шт.

8. Електросковорода (32 л.) – 1 шт.

9. Універсальна кухонна машина-П-ІІ – 1 шт.

10. Тістомісильна машина – «Formac» MN_1600_0013 – 1 шт.

11. Холодильник 700л- «Polair» CM 107-S – 1 шт.

12. Холодильник Indesit – 1шт.

13. Мікрохвильова піч Samsung – 1 шт.

14. Вага товарна  P23P 150EL/20 г – 1 шт.

15. Вага електрична DS-673SK-6 – 2шт.

16. Чайник електричний – «Panasonic»NC-EH40P – 1 шт.

17. Електронагрівач води – «Atlantic» VN100S4CM – 1шт.

Немеханічне устаткування

1. Сушка 1000*300*350 – 1 шт.

Стіл нержавіючий 1200*600*380 – 1 шт.

2. Стіл нержавіючий 1200*600*380 – 1 шт.

3. Стіл 1200*600*850 – 1 шт.

4. Стіл 1200*600*880 – 1шт.

5. Стіл 1200*600*850 – 1 шт.

6. Стіл підсобний для посуд – 1 шт.

7. Стіл 1200*600*850 нержавіючий – 1 шт.

8. Мийка 3х секційна  1600*600*850 – 1 шт.

9. Стелаж 1200*500*1800 – 1 шт.

10. Стіл нержавіючий 1200*600*380 – 1 шт.

11. Мийка 2х секційна 1600*600*850 – 1 шт.

12. Мийка 2-секційна 1600*600*8500 – 1 шт.

13. Мийка 2-секційна 900*500*8500 – 1 шт.

14. Мийка 1-секційна 600*500*8500 – 1 шт.

15. Ванна ВС-2 10000*600*850, XXL – 1шт.

16. Підставка п/піч пароконвекційну  – 1шт.

17. Стіл виробничий СПП 1200*600*850, XXL.– 4шт.

Технологія продукції ресторанного господарства
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства

Кулінарне мистецтво

Кабінет курортної справи, 113,4 м2 Історія України 1. Мультимедійний проектор – 1 шт.

2. Інтерактивна дошка – 1 шт.

3. Ноутбук – 1 шт.

4. Інформаційні стенди – 10 шт.

Історія української культури
Філософія
Історія та культура світових цивілізацій
Світове готельне господарство
Основи наукових досліджень та організації навчального процесу
Організація рекреаційних послуг
Культура в готельно-ресторанній справі (1 і 4 курси)
Економіка підприємства
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Основи санаторно-курортної справи
Сільський і зелений туризм
Рекреаційні комплекси

 

Найменування лабораторії, спеціалізованого кабінету, їх площа, кв. метрів Найменування навчальної дисципліни Найменування обладнання, устаткування, їх кількість* Опис обладнання, устаткування
Навчальна лабораторія «Технологія екскурсійної та анімаційної діяльності»

29,5 м2

Безпека життєдіяльності 13 стендів Карти м. Івано-Франківська та області;

Стенди репрезентують особливості екскурсійної діяльності

Організація екскурсійної діяльності
Організація анімаційної діяльності
Організація івентивних  заходів
Міжкультурна комунікація у соціокультурній діяльності
Навчальна лабораторія «Історії туризму та дозвілля Галичини»

54,06 кв. м

Вступ до фаху 250 експонатів

(ІІ пол. ХІХ – поч. ХХ ст.);

Фізико-географічна і туристична карти України;

30 стендів та графічних об’єктів

Соборність України у наукових здобутків.

Державно-політичні кордони українськиї земель.

Територіальні межі українського етносу.

Історія світових цивілізацій
Історія соціокультурної діяльності
Організація дозвілля  для неповносправних
Дозвіллєзнавство /
Спеціалізований кабінет «Історико-культурна спадщина Карпатського регіону України»

59,5 м2

Музеєзнавство і пам’яткознавство 20 експонатів

(ІІ пол. ХІХ – поч. ХХ ст.);

Предмети традиційної української кераміки, вишивки та народних промистів
Охорона і використання іст-культ. спадщини
Спеціалізований кабінет лінгвокраїнознавства,

88,9 м2

Українська мова за професійним спрямуванням 1. Мультимедійний проектор – 1 шт.

2. Телевізор– 1 шт.

NEC Projector V260 G

 

«Samsung»

Перша іноземна мова
Друга іноземна мова
Іноземна мова (1)за професійним спрямуванням
Іноземна мова (2)за професійним спрямуванням
Кабінет курортної справи, 113,4 м2 Етика соціокультурної діяльності 1. Мультимедійний проектор – 1 шт.

2. Інтерактивна дошка – 1 шт.

3. Ноутбук – 1 шт.

4. Інформаційні стенди – 10 шт.

BENQ MX-501

Panasonic Panabord ub-t580-g

Asus K50ip

 

Основи менеджменту
Культурно-рекреаційні комплекси світу
Економіка підприємства
Логістичний менеджмент
Управління персоналом
Корпоративне управління
Конкуренція в сервісній діяльності
Комп’ютерна лабораторія, 85 м2

Комп’ютерна лабораторія, 98 м2

Інформаційні системи та технології 1. Комп’ютер Pentium-IV – 25 шт.

2. Комп’ютер Pentium-IV – 17 шт.

3. Принтер (в асортименті) – 2 шт.

Pentium-IV – 25 шт.

Pentium-IV – 17 шт.

Облік і аудит
Рекламно-інформаційна лабораторія, 12,5 м2 Реклама та PR-технології 1. Комп’ютер Pentium-IV – 1 шт.

2. Принтер кольоровий – 1 шт.

3.  Брошуратор – 1 шт.

4. Ламінатор – 1 шт.

Pentium-IV

 

Плоттер HP DesignJet T120 Wi-Fi – 1 шт.

Бізнес-плануванння
Спеціалізований кабінет «Управління регіональними особливостями соціокультурної діяльності»

Навчальна лабораторія

31,06 кв. м

Історія України 1 банер

13 стендів (великих)

30 стендів (малих)

44 стенди які представляють регіональні особливості соціокультурної діяльності
Філософія
Краєзнавство
Країнознавство
Державне управління соціокультурною сферою
Історія української культури
Менеджмент в соціокультурній діяльності
Кабінет вивчення спеціалізованих дисциплін (ауд. 315)

Навчальна лабораторія

Активних видів дозвілля

32 кв. м

Активні види дозвілля 1. Комп’ютер – 1

шт.

2. Мультимедійний проектор – 1 шт.

3. Телевізор – 1 шт.

Pentium-IV

BENQ MX-501

«Samsung»

Комунікативний етикет
Психологія бізнесу
Маркетинг в соціокультурній діяльності
Організація виставкової діяльності
Навчально-виробнича лабораторія (ауд.305)

«Культурно-мистецький центр»

17 м2

1.   Музичний інструмент

2.   Мікрофон – 1шт.

фортепіано.