ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ!!!!!!!!!

До уваги вступників на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузі знань 24 «Сфера обслуговування»: спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітня програма «Курортна справа») та 242 «Туризм» (освітня програма «Туризмознавство»).

Організація та проведення вступних випробувань до магістратури, що проводяться за технологією ЗНО, визначається Порядком організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти в 2018 році, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 22 березня 2018 року № 270.

Цьогоріч особи, які планують вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузей знань «Сфера обслуговування» проходитимуть єдиний вступний іспит (ЄВІ).

ЄВІ передбачає виконання екзаменаційної роботи з іноземної (англійської, або німецької, або французької, або іспанської) мови.

Тестові завдання з іноземних мов укладаються відповідно до Програми зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов (англійська, німецька, французька, іспанська) для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2016 року № 77, за винятком завдань частин «Писемне мовлення» та «Розуміння мови на слух».

Структура, час виконання тестів з англійської, німецької, французької та іспанської мов, кількість і форми завдань, уключених до предметних тестів, схеми нарахування балів за їх виконання зазначено в Загальних характеристиках предметних тестів ЄВІ для вступу в 2018 році на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста).

Реєстрація вступників триватиме з 14 травня по 5 червня 2018 року. Її здійснюватиме приймальна комісія закладу вищої освіти, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі. Реєстрація у Відбірковій комісії факультету туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбутися у період з 14 травня по 5 червня 2018 року за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Галицька 201 Б, ауд 314. Учасник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка.

Основна сесія ЄВІ проводиться 11 липня. Початок процедури о 10:00 год. Допуск учасників до пункту тестування триватиме з 09:15 год. до 09:50 год.

Для входу до пункту тестування учасник має пред’явити:

  • екзаменаційний листок;
  • документ, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого вказані в екзаменаційному листку);
  • запрошення-перепустку.

У 2018 році для вступу на навчання за ступенем вищої освіти магістра приймають результати єдиного вступного іспиту лише 2018 року.

Детальну інформацію можна отримати за адресою: http://testportal.gov.ua/zno-dlya-magistriv/

До уваги вступників на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузі знань 24 «Сфера обслуговування»: спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітня програма «Курортна справа») та 242 «Туризм» (освітня програма «Туризмознавство»), які здобули ОР «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр» за спеціальностями інших галузей знань.

Організація та проведення вступних випробувань до магістратури, що проводяться за технологією ЗНО, визначається Порядком організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти в 2018 році, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 22 березня 2018 року № 270.

Цьогоріч особи, які планують вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузей знань «Сфера обслуговування» які здобули ОР «Бакалавр», «Спеціаліст», «Магістр» за спеціальностями інших галузей знань проходитимуть спершу додаткове вступне фахове випробування. Додаткове вступне фахове випробування проходитиме 26.05.2018 р. в аудиторії 322 Центру інформаційних технологій ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».

Реєстрація у Відбірковій комісії факультету туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» проходитиме у період з 14 травня 2018 року за адресою м. Івано-Франківськ, вул. Галицька 201 Б, ауд 314.  Реєстрація в Українському центрі оцінювання якості освіти здійснюється після складання вступником   додаткового вступного фахового випробування. Учасник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка.