НАУКОВИЙ ПІКНІК 2018

13 травня 2018 року вже вкотре факультет туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» прийняв участь у «Науковому пікніку», який проходив у центральному парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка.

Локація спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» була представлена імпровізацією програми «Світське життя». Секретами успіху на «червоній доріжці» з люб’язністю у рамках програми поділилися:

  • Ректор університету, доктор політичних наук, професор Цепенда Ігор Євгенович
  • Проректор з наукової роботи, доктор фізико-математичних наук, професор Загороднюк Андрій Васильович
  • Проректор з науково-педагогічної роботи, доктор фізико-математичних наук, доцент Шарин Сергій Володимирович
  • Проректор з науково-педагогічної роботи, доктор філософських наук, професор Михайлишин Галина Йосипівна
  • Декан факультету туризму, доктор історичних наук, професор Великочий Володимир Степанович
  • Прес-секретар університету Засідко Богдана Данилівна
  • та інші відомі та успішні діячі міста та області

У ході заходу студентами спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» було презентовано кар’єрні можливості своєї спеціальності. Так, майбутні продюсери, PR-менеджери, шоумени, управлінці в галузі культури, організатори культурно-дозвіллєвої діяльності провели міні-презентацію потенційних можливостей даної спеціальності.

Локація кафедри готельно-ресторанної та курортної справи під час проведення «Наукового пікніка» продемонстрували практичні навички студентів та показала майстер клас з приготування коктейлів і їх подачі. А також ознайомила відвідувачів з правилами міксології. Учасники мали можливість самостійно приготувати багатошаровий коктейль.

Відбувся також майстер клас з складання серветок. Прості і складні форми. Усі учасники майстер класів мали можливість отримати солодкий подарунок медово-імбирний пряник.

На локації кафедри туризмознавства і краєзнавства відвідувачі могли ознайомитися із основними напрямами роботи та досягненнями кафедри. Випускники шкіл отримали вичерпну інформацію про особливості навчання за спеціальністю «Туризм», перспективи працевлаштування у сфері гостинності. Значну увагу відвідувачів привернули квест та конкурси, організовані студентами факультету туризму. В доброзичливій атмосфері творчості та хорошого настрою, гості та мешканці міста відкривали для себе нові привабливі туристичні об’єкти та дестинації на карті України. Також студенти продемонстрували навики проведення маркетингових досліджень ринку турпослуг, за результатами якого змалювали «портрет туриста».