Студенти факультету туризму здійснили благодійну поїздку з сиротами містечка «Святого Миколая» в Галицький національний природний парк

21 червня 2018 року за ініціативи кандидата педагогічних наук, доцента кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Польової Лесі Василівни, викладачі та студенти факультету туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», організували благодійну поїздку для сиріт містечка «Святого Миколая» в Галицький національний природний парк.

Діти сироти досхочу погуляли парком, відвідали екскурсію в Центрі реабілітації диких тварин, побачили мурашник-гігант, дізналися про різні види хвойних дерев, завітали у музей природи Землі Галицької.

Програма дозвілля для діток сиріт, передбачала також організований студентами факультету туризму – дитячий пікнік. В ході якого дітки, особливо найменшенькі, довго не відпускали від себе наших студентів Івана Хомяка, Тетяну Грицак, Олексія Неміша, Анастасію Павлюк та Вікторію Середюк, з якими встигли подружитися, адже ці хлопці та дівчата не вперше беруть участь у таких заходах.

Всього Галицький національний природний парк відвідали 20 дітей сиріт. Слід зазначити, що всі фінансові витрати на організації відпочинку дітей сиріт надали студенти та викладачі факультету туризму.