КАФЕДРА ОРГАНІЗАЦІЇ ТУРИЗМУ ТА УПРАВЛІННЯ СОЦІОКУЛЬТУРНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ЗДІЙСНИЛА ЧЕРГОВУ ПОЇЗДКУ З ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЮ РОБОТОЮ

11 вересня 2018 року, відбувся навчально-методичний семінар, який організували та провели викладачі кафедри «Організації туризму та управління соціокультурною діяльністю», спільно із студентами спеціальності «Менеджмент соціокультурною діяльністю», факультету туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». В рамках проведення семінару викладачі кафедри, відвідали з профорієнтаційною роботою Коломийські ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8 та № 10. Де зустрілися з учнями 10-11 класу та керівництвом навчального закладу.

Учням розповіли про спектр освітніх послуг, які надає Університет,  про умови та якість навчання на спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» зокрема, про перспективи навчання на факультеті туризму.  Під час зустрічей викладачі кафедри   присутнім  надали інформацію щодо особливостей вступної кампанії 2018 року, спеціальностей, переліку конкурсних предметів, можливостей майбутнього працевлаштування  та проходження практики  тощо.

На кафедрі є доброю традицією на початку навчального року проводити посвяту першого курсу у студенти.  Посвяту першокурсників здійснили студенти другого курсу спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності». Море позитивних емоцій та вражень залишила екскурсія Коломиєю, в ході якої студенти відвідали Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського, Музей історії міста Коломиї а також Музей Писанки (Музей писанкового розпису).

Відвідання даних музеїв дало змогу студентам побувати в давньому минулому, побачити здобутки людства крізь призму віків. У відвідуваних музеях дбайливо зібрано і зберігається все, що нам, українцям, дороге, що є гордістю нашого народу, і це закономірно: адже не вартий майбутнього той народ, який не цінує свого минулого.