Захист магістерських робіт перед міжнародною комісією на економічному факультеті Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському

16 жовтня 2018 року, в рамках програми подвійних дипломів відбувся захист магістерських робіт студентів факультету туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника»  зі спеціальності «туризм» спеціалізації «туристичний менеджмент» на базі економічного факультету Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському.

Підписана ще декілька років тому «Угода про співпрацю між факультетом туризму  ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» та економічним факультетом Академії імені Якуба з Парадижу в Гожові Великопольському» дозволяє нашим студентам отримати подвійні дипломи магістра (польського і українського зразка).

Цього року ступінь магістра AJP був присуджений:

  • Юлії Книгиницькій (тема магістерської роботи « Analiza współczesnych form promocji turystyki na Ukrainie»).
  • Надії Остафійчук (тема магістерської роботи «Ekonomiczne uzasadnienie organizacji pracy służby transferu»).
  • Наталії Сиван (тема магістерської роботи «Metody zarządzania w rozwoju regionu iwanofrankiwskiego»).
  • Назару Жмурику (тема магістерської роботи «Kultura organizacyjna jako element zarządzania na podstawie przedsiębiorstwa turystycznego Coral Travel»).

Усі учасники програми подвійних дипломів навчалися протягом 2 років (3 семестрів в Україні та 4 семестри у Польщі). Під час навчання у Польщі студенти мали можливість пройти переддипломну практику, набути практичного міжнародного досвіду управління туристичною діяльністю й зібрати цікавий матеріал для наукового дослідження.

Дана програма подвійних дипломів значною мірою підвищила конкурентоспроможність наших випускників на міжнародному ринку праці, надала можливість уже сьогодні отримати робочі контракти за спеціальністю у Республіці Польща, а також працювати над втіленням інновацій у туристичній галузі України.