На факультеті туризму відбулася зустріч з Романовою Анною Анатоліївною.

7 березня 2019 року на Факультеті туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбулася зустріч студентів та професорсько-викладацького складу з народним депутатом України, експертом з питань туризму, Головою підкомітету Верховної Ради України з питань розвитку туризму, курортів і рекреаційної діяльності, кандидатом економічних наук і доктором філософії Романовою Анною Анатоліївною.

 

Тема зустрічі була «Перспективи розвитку туризму та розробки регіональних брендів».

В ході зустрічі між студентами та депутатом проводилась цікава дискусія. Охочі змогли отримати відповіді на питання, які їх найбільше цікавили. Даний професійний досвід став важливим та корисним для усіх присутніх. Ніхто не нудьгував, і зміг дізнатись для себе щось нове.

Під час обговорення були розглянуті  проблеми державного управління у сфері туризму, запропоновані шляхи вирішення проблеми зменшення зовнішніх і внутрішніх потоків в Україні, одним з яких є брендинг певного туристичної регіону.

На зустрічі було проведено аналіз туристичних потоків від  2014 року  до сьогодні.

Наголошувалось на важливості розвитку даної сфери , оскільки туризм був, є і залишиться важливою ланкою економіки. Адже туризм, як ніщо інше, знайомить нас із зовнішнім світом, і в свою чергу допомагає світовій спільноті дізнатись більше про Україну.