НА ФАКУЛЬТЕТІ ТУРИЗМУ ТРИВАЄ СЕРІЯ ПЕРЕДВЕЛИКОДНІХ ЗАХОДІВ «ХРЕСНА ДОРОГА»

На факультеті туризму триває серія заходів релігійно-просвітницького спрямування під назвою «Хресна дорога». 28 березня 2019 року після завершення занять з ініціативи керівництва факультету та студентського активу викладачі та їх вихованці мали змогу звернутись до Бога, Ісуса Христа й Святого Духа під час спільної молитви, очистити свої помисли, торкнутись нетлінних християнських традицій українського народу.

«Хресна дорога» відбувається в приміщенні факультету туризму біля урочисто освяченої каплиці Святого Августина під керівництвом духовного наставника факультету туризму, отця Володимира Духовича.

Священник звернувся до присутніх на заході студентів та представників професорсько-викладацького колективу словами з Євангеліє, спонукаючи на певний час абстрагуватись від мирських клопотів, негараздів, переживань, повернувши слова та думки до Господа, змалювати в уяві сповнений болю та страждань тернистий шлях до Голгофи, що пройшов Божий Син для порятунку наших грішних душ.

Варто відзначити, що цьоготижневий захід є другим за ліком із серії передбачених, котрі заплановано проводити на факультеті туризму щосереди в період передвеликоднього посту. Також у рамках заходів «Хресна дорога» відбуваються бесіди отця Володимира Духовича із студентами на годинах академнаставника. Люб’язно відгукнувшись на запрошення з боку організатора з виховної роботи, доцента Лесі Польової, він приділяє чимало часу спілкуванню з молоддю, відповідаючи на їх запитання та даючи мудрі життєві поради.

 

Організатори заходу сподіваються, що ця ініціатива матиме сприятливий вплив на кожну людину, допоможе виплекати в їхніх серцях любов до Бога, пошану до ближнього, почуття віри та єдності, що нам зараз так необхідні.