СТУДЕНТКА ФАКУЛЬТЕТУ ТУРИЗМУ ЧЕРНЯВСЬКА СВІТЛАНА СТАЛА ПРИЗЕРОМ II ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

28-го березня 2019 р. на базі Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця відбулася підсумкова конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за напрямом «Туризм», де щороку студенти з усієї країни разом зі своїми науковими наставниками демонструють свої наукові здобутки.

Традиційно на конференції були представники вищих навчальних закладів з різних куточків України (Києва, Одеси, Харкова, Дніпра, Сум та ін.). Впродовж конференції студенти демонстрували результати своїх досліджень в галузі туризму та гостинності. Значна частина наукових робіт була присвячена вирішенню актуальних проблем галузі, реалізації інновацій у сфері сервісу.

ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені В. Стефаника» представляла студентка 4-го курсу факультету туризму Чернявська Світлана. Під керівництвом викладача кафедри туризмознавства і краєзнавства Зарічняка Андрія Петровича студентка підготувала та захистила науковий проект «Замки та фортифікаційні споруди Карпатського регіону Румунії як об’єкт туристичної атракції». Дослідження було спрямоване на вивчення закордонного досвіду збереження та ефективного використання об’єктів історико-культурної спадщини в туризмі, перспективи імплементації ефективних методів та технологій у вітчизняних умовах. За рішенням конкурсної комісії Чернявська Світлана була нагороджена дипломом ІІ ступеня.

Успіхи наших студентів – ознака високого рівня університету та факультету – дозволяють із впевненістю та надією дивитися в майбутнє!