СТУДЕНТ ФАКУЛЬТЕТУ ТУРИЗМУ КОБРА АНДРІЙ СТАВ ПРИЗЕРОМ II ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1010 від 18.09.2018 р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2018/2019 навчальному році» 16-17-го квітня 2019 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Галузева конкурсна комісія забезпечила рецензування 43 студентських наукових робіт, що надійшли з 30 закладів вищої освіти. На підставі рецензій та відкритого обговорення наукових робіт конкурсна комісія визначила кращі наукові роботи. Для участі у Конкурсі були запрошені студенти-переможці І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа». У складі галузевої конкурсної комісії з проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт працювала к.е.н., доц. кафедри готельно-ресторанної  та курортної справи факультету туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет ім.В.Стефаника» Мендела  І.Я.

ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені В. Стефаника» представляв студент 3-го курсу факультету туризму спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Кобра Андрій Миколайович. Під керівництвом завідувача кафедри готельно-ресторанної  та курортної справи д.і.н., проф. Клапчука Володимира Михайловича студент підготував та захистив наукову роботу. За рішенням галузевої конкурсної комісії Кобра Андрій був нагороджений дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо студента-переможця та наукового керівника! Бажаємо нових наукових здобутків, не зупинятися на досягнутому, випробовувати свої сили в усіх сферах життя, досягати поставлених цілей та реалізовувати усі життєві плани!