НАУКОВИЙ ПІКНІК 2019

25 травня 2019 року вже вкотре факультет туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» прийняв участь у «Науковому пікніку», який проходив у центральній частині міста Івано-Франківська.

Локація спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» була представлена імпровізацією програми «Світське життя». Секретами успіху на «червоній доріжці» з люб’язністю у рамках програми поділилися: Ректор університету, доктор політичних наук, професор Цепенда Ігор Євгенович; Декан факультету туризму, доктор історичних наук, професор Великочий Володимир Степанович, та інші відомі та успішні діячі нашого міста.

У ході заходу студентами спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» було презентовано кар’єрні можливості своєї спеціальності. Так, майбутні продюсери, PR-менеджери, шоумени, управлінці в галузі культури, організатори культурно-дозвіллєвої діяльності провели міні-презентацію потенційних можливостей даної спеціальності.

Локація кафедри готельно-ресторанної та курортної справи під час проведення «Наукового пікніка» продемонстрували практичні навички студентів та показала майстер клас з приготування коктейлів і їх подачі. А також ознайомила відвідувачів з правилами міксології. Учасники мали можливість самостійно приготувати багатошаровий коктейль.

На локації кафедри туризмознавства і краєзнавства відвідувачі могли ознайомитися із основними напрямами роботи та досягненнями кафедри. Випускники шкіл отримали вичерпну інформацію про особливості навчання за спеціальністю «Туризм», перспективи працевлаштування у сфері гостинності. Значну увагу відвідувачів привернули квест та конкурси, організовані студентами факультету туризму. В доброзичливій атмосфері творчості та хорошого настрою, гості та мешканці міста відкривали для себе нові привабливі туристичні об’єкти та дестинації на карті України та світу.