Подяка

З початку військової агресії РФ проти України до міста Івано-Франківська систематично приїздять на відпочинок учні та педагоги з Волноваського району Донецької області у рамках проведення традиційної культурологічної акції «Схід та Захід разом».

Поїздка була організована за ініціативи Народного депутата України Дмита Лубінця та міського голови  м. Івано-Франківська  Руслана Марцінківа. У гості до Івано-Франківська, на святкування Великодня, було запрошено учнів та педагогів, які упродовж 26-29 квітня 2019 року проживали в родинах івано-франківців.

Головною метою цього заходу є ознайомлення гостей зі Сходу України з особливостями звичаїв та традицій святкування Великодня на Прикарпатті.

Участь в даній акції приймала родина доцента кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму Мендели І.Я., яка також долучилась до прийому делегації учнів та вчителів Волноваського району Донецької області

Сподіваємось, що в гостей залишились приємні враження про гостинність івано-франківців та мальовниче Прикарпаття. Івано-Франківці, прощаючись з дорогими гостями, на згадку про наш край подарували їм сувеніри та пам’ятні подарунки.