Святкування п’ятиріччя кафедри організації туризму та управління соціокультурною діяльністю

4 червня 2019 року в «зимовому саду» факультету туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбулися урочистості з нагоди п’ятиріччя від дня створення кафедри організації туризму та управління соціокультурною діяльністю.

З нагоди п’ятиріччя кафедри з привітальним словом виступили:

  • Проректор з науково-педагогічної роботи – Запухляк Руслан Ігорович – кандидат фізико-математичних наук, доцент;
  • Декан факультету туризму – Великочий Володимир Степанович – доктор історичних наук, професор, член-кореспондент Академії туризму України;
  • Директор навчально-наукового інституту післядипломної освіти та дистанційного навчання Нагорняк Михайло Миколайович – доктор політичних наук, професор;
  • Завідувач кафедри готельно-ресторанної та курортної справи – Клапчук Володимир Михайлович – доктор історичних наук, професор;
  • Директор Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк – Тимків Василь Миколайович – кандидат наук з державного управління;
  • Заступник директора Івано-Франківського академічного обласного театру ляльок ім. Марійки Підгірянки – Тетяна Стефінів
  • В.о. декана педагогічного факультету – Кондур Оксана Созонтівна – кандидат фізико-математичних наук, професор;
  • Завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи – Романкова Лілія Миколаївна – кандидат психологічних наук, доцент.

В рамках заходів на гостей чекав приємний сюрприз – музичні дарунки від Заслуженої артистки естрадного мистецтва  України – Ірини Шабан, виступи студентів спеціальності менеджмент соціокультурної діяльності та готельно-ресторанної справи під керівництвом заслуженої артистки України Ірини  Жеребецької, а також персональна фотовиставка доцента кафедри організації туризму та управління соціокультурною діяльністю Тараса Маланюка.

Під час урочистого концерту звучали теплі слова поздоровлень та побажань від університетів партнерів кафедри, зокрема Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв а також Сумського державного університету, Тернопільського національного економічного університету, які перебували на он лайн зв’язку.

Студенти спеціальності менеджмент соціокультурної діяльності підготували вітальні музичні та танцювальні виступи. Барвисті квіти, відеоряди з історії та сьогодення кафедри, смачний торт – закарбуються у пам’яті присутніх на довгі роки і стануть легкою і приємною згадкою гостинності.

Колектив кафедри організації туризму та управління соціокультурною діяльністю висловлює щиру подяку та низько вклоняється за допомогу в організації та безпосередню участі у ювілейному святі всіх Почесних гостей, Ректорат, Деканат, керівників та працівників Університету, своїх студентів, їх батьків та всіх-всіх небайдужих побратимів та друзів кафедри!