На факультеті туризму відбулося бінарне заняття

28 травня проведено бінарне лабораторне заняття з дисциплін «Організація ресторанного господарства» та «Технологія продукції ресторанного господарства» в рамках навчальної програми під керівництвом доцента Лояк Лілії Миколаївни та доцента Загнибіди Раїси Павлівни  кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Факультету туризму.

Під час проведення заняття студенти групи ГРС-31 закріпили теоретичний матеріал та продемонстрували здатність злагоджено працювати в групах, виконувати ситуаційні завдання, пов’язані з особливостями організації та проведення бенкетів, технологією приготування холодних закусок по меню бенкету-фуршет (канапе, закуски на шпажках, салати-коктейлі та інші).

Заняття було проведено у вигляді рольової гри в лабораторіях «Гастро ательє» та «Організації ресторанного обслуговування». Студенти працювали в умовах, наближених до реальних: проектування бенкетного обслуговування, приготування страв, зустріч та обслуговування гостей, дотримання правил ділового та столового етикету. Були присутні викладачі кафедри готельно-ресторанної та курортної справи та інші працівники факультету.

Результатом проведення бінарного заняття є набуття студентами досвіду та практичних навиків у організації бенкетного обслуговування.