Зустріч з Олексієм Гнатковським

18 листопада 2019 року на факультеті туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбулася зустріч студентів спеціальностей «менеджмент соціокультурної діяльності», «готельно-ресторанна справа» та «туризм» із Заслуженим артистом України, актором Івано-Франківського академічного музично-драматичного театру Олексієм Гнатковським. Організатором даної зустрічі виступила кафедра управління соціокультурної діяльності, шоу-бізнесу та івентменеджменту. Не менш важливим, є і той факт, що дану зустріч в он-лайн режимі спостерігали студенти аналогічної спеціальності наших партнерів «кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності» Тернопільського національного економічного університету.

 

Відрадно, що такі зустрічі є важливою складовою підготовки майбутніх фахівців спеціальності «менеджмент соціокультурної діяльності». Адже Олексій Гнатковський в ході зустрічі, розповів про свій досвід організації фестивалю «PortoFranko», роботі театру, власні проекти та гастролі в Україні та закордоном.

 

Окрему увагу Олексій Гнатковський приділив розвитку сучасного українського кіно та театру, розповівши про зміни та основні тенденції які спостерігаються у сучасному вітчизняному кінематографі. Також, Олексій Гнатковський радо поділився зі студентами власними роздумами щодо перспектив подальшого розвитку української культури.

Він – яскравий приклад того, як патріотизм, щоденна праця та беззаперечна любов до рідної землі стає основною складовою успішного розвитку кожної особистості.