Випускники-магістри Прикарпатського університету отримали дипломи.

У Прикарпатському національному університеті відбулася урочиста Академія з нагоди вручення дипломів цьогорічним випускникам університету.
Серед випускників магістри Факультету туризму. Всього 19 дипломів спеціальності “Туризм” та 11 дипломів спеціальності “Готельно-ресторанна справа” , у тому числі 11 з відзнакою,  денної та заочної форм навчання. Молоді фахівці отримали документ про здобуття кваліфікації за ступенем вищої освіти «магістр».
Під час урочистостей з вітальним словом до випускників звернувся ректор Прикарпатського університету, професор Ігор Цепенда.
«Впродовж років вашого навчання університет створив вам умови для того, щоб ви здобули знання, якими ви будете користатися впродовж свого життя. Пам’ятайте – це лише та платформа, на яку потрібно щоденно нанизувати нові знання, новий досвід, нові можливості, які дозволять вам бути успішними. В добру путь!», – звернувся до випускників ректор Ігор Цепенда.
Ректор також побажав випускникам і надалі залишалися успішними, радісними, оптимістичними і творити добро на благо своєї родини, університету і рідної України.
Своєю чергою зі словами подяки на адресу своїх наставників виступили випускники-магістри. Далі вони виголосили «Клятву випускника Прикарпатського національного університету» та виконали студентський гімн «Гаудеамус».
Урочистим моментом свята стало вручення випускникам-магістрам дипломів про здобуття вищої освіти.