ВІТАННЯ КОЛЕКТИВУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ УНІВЕРСАЛЬНОЇ НАУКОВОЇ БІБЛІОТЕКИ ІМЕНІ ІВАНА ФРАНКА

Від імені колективу Факультету туризму ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» вітаю колектив Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Івана Франка із 80-річним ювілеєм.

Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека імені Івана Франка – це вагомий інформаційний, культурний, освітній осередок, який робить вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяє розбудові громадянського суспільства.

Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме Ви, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати і розвивати сучасну культуру, виховувати підростаюче покоління. Подальший розвиток Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Івана Франка – це запорука розвитку суспільства, нашого краю і всієї держави.

Бажаємо Вам, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі. З нагоди ювілею бажаю вам життєвих сил, натхнення, професійних успіхів і здобутків, безмежної енергії та наснаги у ваших справах, нових починаннях і звершеннях на благо рідної України!

Міцного здоров’я, миру і щастя вам і вашим близьким.

Доктор історичних наук, професор

декан факультету туризму                                            Володимир  Великочий