Відбулося чергове онлайн-засідання ректорату

в університеті відбулося чергове розширене онлайн-засідання ректорату. В його роботі взяли участь керівництво університету, директори інститутів та Івано-Франківського фахового коледжу, декани факультетів, завідувачі кафедр та керівники відділів.

Учасники онлайн-засідання обговорили, зокрема, Положення про правила та порядок подання і реалізації наукових проєктів, грантів і договорів. З даного питання виступила проректорка з наукової роботи Валентина Якубів. У своїй презентаційній доповіді вона звернула увагу на основні аспекти роботи в цьому напрямку. У контексті даного питання ректор університету Ігор Цепенда налогосив на особистій відповідальності керівників проєктів та грантів на всіх етапах проведення.

Проректор з науково-педагогічної роботи університету Руслан Запухляк під час віртуальної зустрічі анонсував початок конкурсу на кращий відеоролик серед студентів університету. Він зазначив, що конкурс проводиться у рамках заходів профорієнтаційної роботи та коротко нагадав основні умови проведення творчого змагання.

«У сьогоднішніх умовах ми маємо вибудувати нову профорієнтаційну кампанію. Потрібно, передусім, привернути увагу абітурієнта до освітньої програми. Кожній кафедрі університету варто взяти участь у конкурсі та створити свій відеоролик, наповнивши його відповідним змістом», – зазначив ректор.

На завершення онлайн-засідання проректори університету озвучили низку організаційних оголошень.