Відкрита лекція на тему «Знайомство з міжнародною готельною мережею Hilton. Готель Hilton Kyiv. Секрети пошуку талантів».

13 жовтня на факультеті туризму працівниками кафедри готельно-ресторанної та курортної справи було проведено відкриту лекцію на тему «Знайомство з міжнародною готельною мережею Hilton. Готель Hilton Kyiv. Секрети пошуку талантів».
Спікерками заходами виступили працівниці готелю Hilton в Україні: директор управління по роботі з персоналом, Анна Мєдвєдєва та менеджер з навчання і розвитку персоналу, Антоніна Форостяна, які розказали про секрети пошуку талантів в готельному бізнесі та про особливості функціонування міжнародної готельної мережі Hilton. Організатором заходу виступила доцентка кафедри Ірина Мендела.
На заході було близько 60 студентів та науково-педагогічні-працівники кафедри готельно-ресторанної та курортної справи.
На онлайн-лекції згадували історію створення Hilton, розглянули бренди міжнародної готельної мережі, показали цінності Hilton та багато іншої цікавої інформації. Щодо Hilton Kyiv, то розглянули основні принципи його роботи в загальному та в соціальних мережах, зокрема.
Доповідачки розказали основні секрети пошуку роботи: як пройти співбесіду, яким чином вміло написати резюме та інші корисні лайфхаки при влаштуванні на роботу.
Всі були надзвичайно активними та задавали багато питань. Цікавим інструментом спілкування виступила платформа Mentimeter. А найактивніша студентка, Сапіна Катерина, була визнана переможцем та чекає свого подарунку від готелю.
Проведення таких онлайн-вебінарів сприяє формуванню професійно значимих вмінь і практичних навичок студентів у сфері готельного бізнесу.