Співпраця факультету туризму та компанії Travel Study Work

Багаторічна співпраця #Факультету_туризму та компанії Travel Study Work дає можливості для студентів спеціальності ##готельно_ресторанна_справа ##туризм та ##менеджмент_соціокультурної_діяльності (##Прикарпатський_національний_університет) набути знань під час проходження стажування у таких країнах, як: Туреччина, Кіпр, Греція, Словаччина, Німеччина у виробничому середовищі. Як результат, досягнути фахових компетентностей, отримати практичний досвід роботи, покращити організаційні здібності та набути практичного досвіду з іноземних мов.
09.02. 2022 студентський колектив мав можливість обговорити з директором компанії Travel Study Work Русланою Жовтань та регіональним директором Tez Tour Turkey Максимом Бабичем перспективи міжнародних стажувань у 2022 році і зрозуміти, які можливості та перспективи розвитку, у обраній ними професії їх чекають, якими ключовими компетенціями та знаннями необхідно оволодіти, щоб стати успішним на ринку праці.
Як було зазначено  під час зустрічі, що  теоретичні знання мають бути підсилені практичною підготовкою. Це не тільки професійні навики, але й можливість навчитись працювати у команді.
Такі зустрічі є запорукою успіху та професіоналізму студентів Факультету туризму.