У рамках підписаної угоди із Асоціацією “UCM-Italy” в лабораторії кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Факультету туризму проводиться серія майстер-класів для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” від Паоло Брешиа, президента Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я та UCM-Italy.
Тема майстер-класів “Особливості сучасної італійської кухні”.
Зокрема, шеф-кухар та голова U.C.M. Паоло Брешиа показав технологію приготування різних видів паст та соусів.
На першому етапі майстер-класу студенти поглибились у таємниці вибору інгредієнтів. Адже якість продуктів – ключ до справжнього смаку італійської кухні.
Як зазначили наші італійські партнери, таємниця справжньої італійської пасти полягає в майстерності роботи з тістом. Тому студенти вчились самостійно робити тісто, використовуючи традиційні італійські методи.
Під час приготування можна було не тільки зануритись у витончений світ італійської кухні але й додати креативності та оригінальності.
А також, студенти мають можливість надалі ознайомлюватись із особливостями та звичками місцевої культури в ресторанних закладах Італії. Наочно демонструють способи подачі страв та напоїв, а також розповідають про особливості оформлення італійських страв при подачі.
Студенти отримують позитивні емоції від участі у даних заходах.
Даний майстер-клас – це не просто готування, а щось більше – це обмін смаком та культурними традиціями.
Дякуємо нашим італійським партнерам, а особисто Паоло Брешиа за чудовий досвід та нові гастрономічні враження.
В подальшому плануються наступні майстер-класи для професійного зростання студентів спеціальності ” Готельно-ресторанна справа”.