Вибори завідувача кафедри готельно-ресторанної та курортної справи

17 грудня 2018 року на факультеті туризму відбулися збори трудового колективу у складі 55 осіб, з них 47 представників викладацького складу і 8 студентів.

На зібранні був присутній декан факультету туризму професор Великочий Володимир Степанович, також у зібранні прийняли участь викладачі з кафедри готельно-ресторанної та курортної справи на чолі із завідувачем професором Клапчуком Володимиром Михайловичем; кафедри туризмознавства і краєзнавства на чолі з професором Калуцьким Іваном Федоровичем; організації туризму та управління соціокультурною діяльністю із завідувачем доцентом Шикеринцем Василем Васильовичем; іноземних мов та країнознавства разом з завідувачем доцентом Угринюком Василем Миколайовичем.

На порядку денному вирішувалося питання щодо виборів завідувача кафедри готельно-ресторанної та курортної справи.

У ході зборів перед аудиторією виступив кандидат на посаду завідувача кафедри професор Клапчук Володимир Михайлович. Він детально відзвітував про наукову діяльність своєї кафедри і її вченого колективу, їх наукові досягнення і подальші перспективи. Володимир Михайлович чітко обґрунтував цілі й завдання, які він має намір втілити разом з колективом. Окрім, цього професор розповів про свій кар’єрний шлях у стінах нашого факультету.

На підтримку кандидатури професора Клапчука В. М. з теплими словами і висловленням своєї поваги і вдячності виступили декан факультету професор Великочий В.С., а також проф. Калуцький І. Ф., доценти: Ковальська Л. В., Шикеринець В. В., Угринюк В. М., Загнибіда Р. П. та Філюк С. М.

У результаті таємного голосування на посаду завідувача кафедри готельно-ресторанної та курортної справи було обрано професора Клапчука Володимира Михайловича.

Трудовий колектив вітає Володимира Михайловича і бажає йому наснаги для нових наукових звершень, міцного здоров’я та творчих успіхів !