Викладачів факультету туризму відзначили державними нагородами

27 грудня 2018 року в ході конференції трудового колективу та засіданні Вченої ради ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», ректор університету професор Ігор Цепенда разом з керівником апарату Івано-Франківської ОДА Романом Маланієм вручили викладачам грамоти та подяки від МОН України, Івано-Франківської ОДА, відомчі нагороди Національної академії педагогічних наук України та університету. Тож, відповідно до Указу Президента України посвідчення про присвоєння почесного звання  “Заслужений працівник освіти України” отримав декан факультету туризму, професор Володимир Великочий.

Грамотою МОН України був нагороджений завідувач кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, професор Володимир Клапчук

      Подяку МОН за багаторічну науково-педагогічну діяльність було вручено доценту кафедри туризмознавства і краєзнавства Галині Гуменюк.

         На завершення засідання Ігор Цепенда висловив вдячність колективу за плідну працю та привітав усіх із прийдешніми новорічними й різдвяними святами.