16 лютого відбулась унікальна зустріч Євгена Клопотенка успішного шеф-кухаря, блогера, телеведучого, кулінарного експерта, реформатора шкільного харчування, переможця “МастерШеф”, автора онлайн-курсу, бізнесмена, автора книг, співзасновника ресторану «Сто років тому вперед», засновника “Гастромайстерні Confiture”, випускника школи Le Cordon Bleu, автора проекту зі зміни кулінарної освіти зі студентами ПНУ life Факультет Туризму Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Захід було проведено у дистанційному режимі за допомогою Cisco Webex.
Участь у зустрічі взяли біля 100 учасників.
В процесі онлайн-зустрічі було висвітлено багато цікавих ідей із практичного досвіду пана Євгена.
Євгена Клопотенко зазначив, щоб бути успішним – потрібно робити все на 10% більше, ніж інші, тоді Ви будете успішними.
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи, факультет туризму вдячна Ievgen Klopotenko Євгену Клопотенко за те, що знайшов час і поділився з нами власним досвідом ведення ресторанного бізнесу та усіма секретами в цій сфері.
Дякуємо організатору даного заходу асистентці кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Румянцевій Ірині Богданівні, декану факультету туризму Великочому В.С. та завідувачу кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Клапчуку В.М. за підтримку в проведенні даної зустрічі?.
P.S. Дякуємо , нашим дорогим учасникам. Будемо й надалі вас зацікавлювати такими заходами.