Факультет туризму – твій шлях до успіху! (ВІДЕО)

Уміння гарантувати якісний сервіс, постійна комунікація з людьми, можливість нових знайомств, контактів, обміну енергією.
​Можливість дарувати собі і людям позитивні емоції, побачити нові світи і отримати незабутні враження.
​Можливість набути практичні навички і підтвердити правильність свого професійного вибору на провідних вітчизняних і найкращих закордонних підприємствах індустрії туризму (Туреччина, Греція, Болгарія, Польща, Німеччини та ін.)
Легкість процедури започаткування власного бізнесу в сфері туризму, адже відкриття власного агентського бізнесу не потребує великих капіталовкладень і спеціальних дозволів.
Величезні можливості для інновацій. В туризмі щодня відкривається багато стартапів в режимі офлайн та онлайн, і ви можете стати одним з відомих стартаперів туристичного ринку, володіючи широким колом компетенцій в організації і географії туризму, екскурсійної справи, маркетингових досліджень, цифрового та електронного туризму, економіки і менеджменту та ін.

– мати два дипломи одночасно – в Україні та Європі
– брати участь в організації і відпочинку в цікавих екскурсіях в Україні і поза її межами;
– працювати екскурсоводом;
– забезпечувати комфортний відпочинок для туристів;
– працювати менеджером з туризму;
– удосконалити рівень знань іноземних мов;
– трансферним гідом, рецепшеоністом;
– стартапером туристичного ринку.

Та багато інших цікавих професій і можливостей чекає на тебе під час навчання а також по завершенню факультету туризму.

Можливості працевлаштування:
ТОП-менеджер (CEO туристичної організації); креативний директор туристичної організації; туристичний та рекреаційний супервайзор; Менеджер (управитель) з туризму; гід-перекладач; керівник-супроводжуючий туристичних груп; туризмознавець; дестинаційний менеджер (destination manager); керівник відділу франчайзингу в туризмі; букінг-менеджер (booking manager); Е-туризм менеджер; Event-менеджер; Project-менеджер