Студентка Наталія Волошин презентувала власну збірку поезій

На факультеті туризму відбулася презентація збірки поезій «Загублене місто» студентки заочної форми навчання спеціальності “Менеджмент соціокультурної діяльності” Наталії Волошин. Захід проходив онлайн і формі мотиваційної лекції «Шлях до мистецького успіху». Модераторкою віртуальної зустрічі виступила доцентка кафедри управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту, членкиня літературної студії «Літературні посиденьки», авторка двох індивідуальних та двох колективних збірок поезій Олена Дутчак.

Розпочинаючи захід з вітальним словом звернувся завідувач кафедри управління соціокультурною діяльністю, шоу-бізнесу та івентменеджменту, доцент Василь Шикеринець.  Він зазначив, що основною метою викладацького складу кафедри є забезпечення розвитку та самореалізації управлінських й  мистецьких устремлінь кожного студента.

Онлайн захід характеризувався широкою географією учасників. Зокрема, активну участь взяли студенти та викладачі нашого університету, Західноукраїнського національного університету, Сумського державного університету, Калуського коледжу культури та мистецтв, а також низка літераторів з різних областей України.

Під час онлайн-презентації авторка збірки поезій «Загублене місто» Наталія Волошин розповіла про свій творчий шлях, як “народжуються” її книги, а також розповіла над чим працює зараз.

Довідково.

Волошин Наталія  народилася 4 серпня 1983 року селищі Перегінське на Прикарпатті. У 2006 році закінчила Калуський коледж культури і мистецтва, здобувши фах бібліотекаря. Впродовж 2010-2012 рр займалася підприємницькою діяльністю. Зараз навчається за заочною формою на факультеті туризму на спеціальності “Менеджмент соціокультурної діяльності”. З 2017 р. членкиня літературного об’єднання «Горгани», Неодноразово друкувалася у колективному збірнику «Карпатська симфонія».