20 років факультету туризму!

­З найкращими побажаннями та гордістю вітаємо Вас з нагоди 20-річчя факультету туризму!

Протягом двох десятиліть наш факультет став поважним центром вивчення, підготовки та розвитку професій у сфері туризму. Ми пишаємося історією нашої освітньої установи, яка вплинула на формування еліти фахівців, здатних керувати туристичними проектами на міжнародному рівні.

Протягом цих років ми доклали найкращі зусилля для того, щоб забезпечити високий стандарт освіти та передові практики в галузі туризму. Наші випускники займають важливі посади в різних сферах туристичної індустрії, сприяючи її сталому розвитку та відомостям про нашу країну у світі.

Ми вдячні нашим викладачам, співробітникам та студентам за невтомну працю та вірність ідеалам освіти та науки. Наш факультет планує продовжувати бути лідером у галузі туризму, надаючи якісну освіту та сприяючи розвитку сучасного туристичного світу.

Спільно ми творимо історію та крокуємо у майбутнє, сповнене нових здобутків та досягнень. Бажаємо колективу факультету туризму щастя, процвітання та наснаги у цьому важливому та захоплюючому шляху!