Майстер-клас від Паоло Брешиа ( Paolo Brescia)

Майстер-клас від Паоло Брешиа ( Paolo Brescia), 

 президента Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я та UCM-Italy

У рамках договору співпраці з Асоціацією U.C.M. – Italy в лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи Факультету туризму було проведено  майстер-клас на тему “Особливості сучасної італійської кухні”.

Зокрема, шеф-кухар та голова U.C.M. Паоло Брешиа показав студентам технологію виготовлення та приготування різних видів паст та соусів, а Єлизавета розповіла про специфіку обслуговування гостей у ресторанних закладах Італії. 

Учасники майстер-класу мали змогу дізнатись про специфіку приготування традиційних страв Півдня Італії, а також про важливість вибору якісних інгредієнтів.

У процесі приготування страв Паоло Брешиа поділився своїми  кулінарними секретами.

Завершився захід спільною дегустацією страв, приготовлених учасниками під час майстер-класу.

Щиро вдячні нашим італійським партнерам, а особисто Паоло Брешиа за майстер-клас та надані знання та вміння для наших студентів.

Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи, факультет туризму 

Факультет Туризму (ПНУ) 

Факультет Туризму

Більше фото та відео дивіться в соціальних мережах факультету туризму