Майстер-клас від Паоло Брешиа ( Paolo Brescia),
президента Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я та UCM-Italy
У рамках договору співпраці з Асоціацією U.C.M. – Italy в лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи Факультету туризму було проведено майстер-клас на тему “Особливості сучасної італійської кухні”.
Зокрема, шеф-кухар та голова U.C.M. Паоло Брешиа показав студентам технологію виготовлення та приготування різних видів паст та соусів, а Єлизавета розповіла про специфіку обслуговування гостей у ресторанних закладах Італії.
Учасники майстер-класу мали змогу дізнатись про специфіку приготування традиційних страв Півдня Італії, а також про важливість вибору якісних інгредієнтів.
У процесі приготування страв Паоло Брешиа поділився своїми кулінарними секретами.
Завершився захід спільною дегустацією страв, приготовлених учасниками під час майстер-класу.
Щиро вдячні нашим італійським партнерам, а особисто Паоло Брешиа за майстер-клас та надані знання та вміння для наших студентів.
Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи, факультет туризму
Факультет Туризму (ПНУ)
Факультет Туризму
Більше фото та відео дивіться в соціальних мережах факультету туризму