СПІВПРАЦЯ МІЖ ФАКУЛЬТЕТОМ ТУРИЗМУ ТА ТЗОВ «ФІРМА «НАДІЯ»»

У рамках співпраці факультет туризму та  ТзОВ “Фірма “Надія” впродовж року проводили безкоштовні курси (тренінги) для  студентів  спеціальностей «готельно-ресторанна справа» та «туризм» за швейцарською програмою з організації управління і функціонування готельно-ресторанних комплексів.

Напередодні, за даною програмою відбулося останнє заняття, де студенти отримали сертифікати про участь у корпоративній школі «Hospitality Management School» що проводилась з 1 вересня за сприянням  «Фірма «Надія».

Навчання готельно-ресторанної майстерності проходило у декілька етапів, а саме – кейс «Готель», «Маркетинг»,  «Ресторан»,  «HR-менеджмент».

На цих заняттях студенти мали змогу отримати досвід роботи на фронт офісі, попрацювати в програмі Fidelio і набути практичних вмінь у відділі хаускіпінг, також мали змогу проаналізували  маркетингові діяльності компанії «Надія», отримали інформацію щодо ресторанного сервісу, шведського столу, обслуговування A la Care,  отримали інформацію про практику  у відділі стюардинга,  сучасні методи підбору персоналу та робота з сайтами.

Підготовка фахівців за такою системою відбувалась  впродовж навчального року, ТзОВ “Фірма “Надія”” всі витрати взяла на себе.

Варто зазначити, що ТзОВ “Фірма “Надія”” зосереджує велику увагу на практичній складовій таких тренінгів, організації та проведенні спільних науково-практичних, навчальних, інформаційних та комунікативних заходів, забезпеченню проходження студентами факультету туризму навчальної та виробничої практики на базі їх закладу.

Координатором співпраці між факультетом туризму та ТзОВ “Фірма “Надія”” є заступник декана факультету з виховної роботи Леся Польова.