Практична підготовка магістрів спеціальності 242 «Туризм і рекреація»

21 лютого 2024 року в межах співпраці з стейкхолдером, для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» з метою вдосконалення навчального процесу і покращення якості підготовки майбутніх фахівців туристичного бізнесу, на базі Меморіального комплексу Дем’янів Лаз (Філіал Обласного музею визвольної боротьби імені Степана Бандери) було проведене практичне заняття.
В рамках вивчення дисциплін: «Екскурсологія» та «Управління якістю туристичних послуг» студенти (магістранти) ознайомилися з методикою проведення екскурсій, специфікою організації виставкової діяльності та особливостями аналізу щодо якості надання туристичних послуг.
Під час даного заняття студенти поставили чимало запитань практичного характеру та отримали відповіді від практиків цієї галузі.
Проведення таких практичних занять є важливою складовою підготовки висококваліфікованих спеціалістів туристичної галузі, адже даний формат сприяє більшій адаптації студентів, кращому засвоєнню теоретичного матеріалу і набуття відповідних компенентностей.
Дане практичне заняття організоване доцентами кафедри туризмознавства і краєзнавства П.Вичівським, В.Орловою та Г.Гуменюк.